20120312

Realiti Kehidupan Selama 19 Minggu



Dah nak masuk sebulan dah aku start sem baru dekat UTHM ni...namun sepatah haram pun aku x paham ape yang aku blajar...hahaha...mungkin takde keserasian lagi kot...lecturer sume ok...ade yang lecturer masa diploma aku dulu yang mengajar..n ade lecturer baru..maksud aku lecturer yang belom pernah mengajar aku lagi sebelum ni...




dah tengok jadual waktu yang aku buat??? 2 jam kot xde keje wat jadual waktu pakai paint..haha...merujuk pade jadual kat atas, maka sesungguhnya hari jumaat aku xde kelas...haha...ini bermakna 3 hari (jumaat, sabtu, n ahad) aku free nak mampos...haha...

maka dengan ini, hari-hari cuti tersebut akan ku penuhi dengan aktiviti berfaedah seperti:

on9

 karok

 berenjet-renjet

 bola baling

dan yang paling epik...main bunga api...haha
(ce teke mane aku -,-)

ini lah student yang akan berjaya kelak.... "Trust me, im an Engineer"...... >.<v


** Jom ke Blog ke 2 saya -> 'LINK' :D
** ATAU, Jom ke Blog ke 2 saya -> 'LINK' :D
** Anda sukakan Artikel ini?? Sila klik 'LIKE' :D

senyum sokmo :D


8 Kritikan?:

Jue_ilias said...

hebat men bowling . hee

shiema sufian said...

Wowww, engineer to be then. Mesti hebat kan (:

Cik tikah said...

happeningnya hidup :)

Zamani said...

Salam~ Jemput singgah ke blog sbb anda sudah ditag dengan gam UHU oleh saya.. hehe

http://zamani84.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Ahmad Saufe said...

haha..most of the engineer ni memang SEMPOI je..haha..no wonder la time student kite tgk camni..haha

Detective Fiqa said...

bola baling ke bowling? :D hahaha
nanti lawan nak main bowling lalalalala

Fara E's said...

untunglah , haha

c'axoera ヅ said...

semangat dan meriah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...