20120425

Fakiu Digg - Kiss Ma Ass



Ini kisah benar. Kalau nak bace sila baca. Kalau taknak, sudah.

Masa aku round-round kat facebook aku terjumpe 1 artikal yang agak best (tajuk artikal terpaksa dirahsiakan). Tapi, artikal tu dilinkkan ke laman sesawang Digg. Korang tahukan ape tu Digg. Digg ni macam berita jugak la kot. Pastu aku dengan confiden nye aku klik link tu. Then, kene klik application digg tu. Then, aku klik la applicatian tu tanpa ragu-ragu. Dan hasilnya.........................



Facebook aku jadik Timeline la siakkk...Tension aku tengok...Dah la loading lambat (atas faktor wifi kolej kediaman)...Timeline oh timeline....Mula-mula rasa menyesal sebab klik link digg tu..Tapi, nak buat camne mende dah jadik....So, time je laaaa...hahahaa....bongekk~

Tapi, buat masa seminggu ni hanya aku sorang je dapat tengok timeline ni...Facebook bagi aku seminggu untuk aku review dulu timeline nih (your timeline goes live on may 1)...So, tunggu je la smggu lagi kalo nak tengok cover ape yang aku nak letak...haha...Sebelum ni aku dah prepare dah beberape cover yang aku nak letak kalo facebook aku jadi timeline (dah jadi pun)....So, layang je...

Tapi (banyak lak tapinye), bila dah jadik time line nih malas lak nak layan facebook ni...Baik aku layan twitter, lagi awesome...Seruis...Twitter memang awesome...Sape-sape yang ade Twitter tu leh la follow aku di @faizlaster...Or, klik je gambor bawah ni ok?


Aku ekceli memang tak tahu nak update pasal ape..Tapi, kalo nak duit dari Nuffnang kene la rajinkan diri update nih...Kalo tak cane income nak masok kan??? Aku memang busy sejak akhir-akhir ni...Assignment, report, projek, and test berlambak...

Test oh test


** Jom ke Blog ke 2 saya -> 'LINK' :D
** ATAU, Jom ke Blog ke 2 saya -> 'LINK' :D
** Anda sukakan Artikel ini?? Sila klik 'LIKE' :D

senyum sokmo :D

12 Kritikan?:

CikMai said...

ayooo tragis betul citenya

faizlaster said...

@CikMai

bese la...cite nak gempak je..haa

ZaroL said...

Wow Wow Wow~~ Study bohhh

tirahzairi said...

tahniah paih!!! hehe...

#dop sukee timeline#

caliph shuriken said...

penin tgk timeline, huh...

Perindu Arjuna said...

huhu sama .x suka jugak timeline...tapi dah jadi nk buat cam mnaterpaksa guna la..erm..huhu..jemput la tgk2 blog sy..boleh la komen apa yg x sempurna ..hehe...nice blog kamu..~~

Phat said...

paih oh paih hahaha

Cik Sweet Pea said...

em..timeline tuh memang nyusahkan....pening dibueknya nak tgk... T_T

sis92 said...

haha tau tkpe cik mai
tajuk kemain gempak lagi.
sis pun dah tkena ngn digg tu , dh lah berita tu tak kuar siot btol -,-

Detective Fiqa said...

err. haha kita geng. tak suka pada timeline .err =="

gnesop.com said...

nak tak nak kena gak tukar nanti.. pakai jer terus.. hehehe
sop byk guna mobile sop x perasan sgt dgn timeline nih.. heheh

ikaa sharin said...

anti timeline :D

#hye tuan tanah . jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...